Herfstraapjes

09 februari 2017

Ingrediënten
– 250 g raapjes
– 2 grote uien
– 100 g ham
– 75 g gepelde walnoten
– ½ bosje citroenmelisse of een scheutje citroensap
– een paar sprieten bieslook
– een scheutje slagroom
– ev. zeezout naar smaak
– vers gemalen peper
– olijfolie

Bereiding
Ui schillen en in partjes snijden. Uien roerbakken in olie. Loof van de raapjes snijden, de knolletjes klein snijden en toevoegen aan de uien. Met een scheutje water in 5 à 10 min. gaar stoven. Mals loof fijn snijden. Walnoten fijn hakken. Ham in kleine blokjes snijden. Bieslook fijn knippen. Citroenmelisse fijn hakken. Ham, walnoten, slagroom en fijngehakt loof en kruiden toevoegen.

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: