Groentepakketten in Vught en Den Bosch e.o.

Klik hier Ik wil een groentepakket! Meld me aan »

De afhaaladressen Vught centrum, Aartshertogenlaan en Wagnerlaan/ Mozartsingel in Den Bosch zijn vol.

Door het abonnementensysteem kunnen we de teelten precies afstemmen op het aantal klanten. We voorkomen daarmee overschotten. Door onze groentepakketten draag je bij aan een stukje gezonde aarde bij jouw in de buurt. In de zomer komen de meeste groenten van onze eigen tuinderij. Sommige groenten kunnen hier niet goed groeien omdat de grond er niet geschikt voor is. Die worden aangekocht bij collega’s die ook biologisch(-dynamisch) telen.

Door middel van een wekelijkse mail met een ‘berichtje van het land’ word je op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen in de tuin. Recepten vind je op de receptenpagina van deze site.

Groentepakket

De betaling van het pakket gaat per maand via automatische incasso of je maakt het zelf over. De rekening ontvang je per Email.

Groentepakketten van de Guit

We hebben 3 basismaten:

Eenpersoons tas met 5 tot 6 verschillende groenten, € 8,50 per week

Tweepersoons tas met 6 verschillende groenten € 14,00 per week

Gezinstas met 6 verschillende groenten € 19,50 per week

Uitbreiding

Voor de echte groenteliefhebber is er bovendien een uitgebreid pakket voor € 3,50 per week

In die tas zitten naast het bovenstaand basispakket 2 extra groenten zoals champignons, paprika, komkommer, tomaten etc.

Fruitpakket

In het fruitpakket zitten 3 tot 4 verschillende soorten fruit.

Fruitpakket € 10,50 per week

Overige pakketten

aardappels:
De Guit verbouwt ook aardappels. Neem een aardappelpakket van desgewenst 1, 2, 3 of 5 kilo. De prijs varieert per seizoen.

eieren:
Verse eitjes per 6 of 10 kunnen ook wekelijks meegeleverd worden. We kopen de eieren van bedrijven waar de kippen naar buiten mogen en biologisch voer krijgen. De eieren kosten 0,55 euro cent per stuk.

fruitsappen:
Geniet ook van het overheerlijke appel-peren sap van vers geperst fruit uit de Betuwe! 3,25 per L. Geperst van ouderwetse rassen zoals Notarisappel, Sterappel, Brabantse Bellefleur en natuurlijk de Rode van Boskoop. Fruit waar de zon in zit. Heel de zomer is appel geworden. Zo smaken de oude rassen. Zoals een goede wijn is het sap daarvan.

Elke woensdag worden de pakketten geleverd op de afhaaladressen.

Afhaaladressen:

Vught; De Guit wo en do 11:00 tot 22:00u. Kempenlandstraat 11:45 tot 19:00u.  Van Voorst tot Voorststraat 10:30 tot 19u.

Den Bosch 3 adressen: Wagnerlaan, 14:00 tot 20:00u.  Maaspoort, Ernst Schumacherstraat, 14:00 tot 21:00u. Aartshertogenlaan,  16:00-20:00u.

Empel; Gerstakker, 15:00 tot 19:30

Rosmalen; Heihoeve, 15:30 tot 20:30u, Burg. Nieuwenhuijzenstraat 15.30 tot 20.30 uur

Berlicum; Hoogstraat, 16:00 tot 20:00u.

Helvoirt; Lindelaan, 12:00 tot 20:30u.

Berkel Enschot; Zwaanstraat, 12:00 tot 20:00u.

Oisterwijk; Panneschuurlaan en Gagelstraat, 12:30 tot 20:00u.

Het abonnement kan op ieder gewenst moment ingaan. Je betaald per maand vooruit d.m.v. automatische incasso (daar zijn we heel blij mee want we werken liever op het land dan in het kantoor) of met telebankieren, dan krijg je een rekening per e-mail. Het abonnement geldt voor onbepaalde tijd en we hanteren geen opzegtermijn. Je kunt stoppen op elk moment, graag d.m.v. het formulier onderaan deze pagina en bij voorkeur aan het eind van de betalingsperiode, dat is voor ons het minste werk. Als je wilt stoppen tijdens de betaalperiode brengen we hier €5,00 administratie kosten voor in rekening.

Pakket onderbreken?

Wil je een periode geen pakket ontvangen omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent, laat het ons weten met onderstaand formulier. Als je dit tijdig meldt, uiterlijk een week  voorafgaand aan de leveringsdag, (woensdag een week van tevoren vóór 9.00 uur ) dan wordt dit met de eerstvolgende betaling verrekend. Omdat de groenten natuurlijk doorgroeien kun je ook familie of vrienden vragen tijdelijk je pakket op te halen. Leg dan heel duidelijk uit hoe ze je tas kunnen herkennen.

Wil je je aanmelden? Klik op de link bovenaan deze pagina. Dankjewel!

Op de laatste woensdag en de eerste woensdag van het jaar leveren we geen pakketten.

Klik hier    Ik wil tijdelijk geen pakket ontvangen »

Abonnement opzeggen (uiterlijk de woensdag voor aanvang van de nieuwe betaalperiode):

Om je pakket op te zeggen kun je onderstaand formulier invullen:

klik hier    Ik wil mijn pakket opzeggen »

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading