Zelfoogst op De Guit

In 2023 is er helaas geen zelfoogst mogelijk vanwege het toegenomen aantal groentepakketten. Excuses.

Houd je van verse groenten, kruiden, fruit en bloemen en vind je het leuk om dit zelf te oogsten op tuinderij De Guit. Neem dan een oogstaandeel en kom elke week zelf je gevarieerde verse en gezonde producten van het seizoen oogsten. Het seizoen duurt, afhankelijk van het weer, ongeveer 30 tot 34 weken. Elke week proberen we minimaal 6 verschillende groenten en of kruiden aan te bieden.

Wegens grote belangstelling voor groentepakketten is er dit jaar geen zelfoogst, we hebben daar niet genoeg groenten voor. Onze excuses.

Klik hier om je direct aan te melden! »

Bijvoorbeeld op het land:

• Chinese kool

• Raapsteeltjes

• Rode bietjes

• Worteltjes

• Snijbiet

• Courgette

• Sla

Community Supported Agriculture

Er wordt gewerkt via het Community Supported Agriculture (CSA) principe, ook wel gemeenschapslandbouw genoemd. Hierin delen wij als tuinder en leden samen het risico. Door omstandigheden kan oogst kleiner uitvallen en bij goede omstandigheden is er in overvloed voor iedereen. Je hebt je oogstaandeel daarom voor het hele seizoen.

Ieder jaar wordt er geëvalueerd en kunnen wensen aangaande het teeltplan besproken worden. Ook kan er kan meegedacht worden over de ontwikkelingen op de tuinderij. Samen zorgen we voor een goede bodem gezonde en lekkere groentes, fruit, kruiden en bloemen en een prachtig stukje land waar je kunt komen en kunt genieten van al het moois dat er groeit en bloeit.

Oogstaandeel

Als zelfoogst deelnemer van De Guit betaal je ieder jaar, per persoon een oogstaandeel:

– Oogstaandeel een persoon € 210,- ( €30,-/maand)
-Oogstaandeel 2 personen     € 311,- (€ 43,-/maand)                                                                             -Oogstaandeel gezin                  € 455,- (65,-/maand)

Wil je eerst vrijblijvend kennis maken met zelfoogsten en tuinderij De Guit, neem dan een proefabonnement van een maand.

Betalen in 3 termijnen is mogelijk indien dit gewenst is.

Je kunt uitgaan van ongeveer 30 weken (Gemiddeld €1,- per persoon per dag). Later instappen kan ook, je bent van harte welkom! De prijs wordt dan aangepast aan het instap moment.

Aanmelding

Na aanmelding krijgt je meer gedetailleerde informatie met tuinafspraken en een rondleiding over de tuin. Wekelijks wordt er via e-mail en een bord in de tuin aangegeven welke groentes er geoogst kunnen worden en evt. met oogstfilmpjes wordt het duidelijk hoe je een bepaalde groente oogst.

In je vakantie kan je een introducé in jouw plaats laten oogsten.

Je deelnemerschap wordt na 1 januari automatisch verlengd, opzeggen kan tot 31 december.

Oogstdagen

Woensdag 13:30-20:00

Vrijdag 10:00-17:00

Zaterdag 10:00-14:00

klik hier  Ik wil het proberen en meld me aan! »

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading