Lentestamppot met raapstelen
Ingrediënten
– 600 gram aardappelen
– boter en melk (voor de puree)
– 1 bosje raapstelen
– olie
– pijnboompitten
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 2 tomaten of enkele cherrytomaatjes
– peper en zout
– kaasplakken
– rundersaucijzen
Bereidingswijze
Aardappels schillen – raapstelen wassen en in stukjes van 3 cm. snijden – ui snipperen – tomaten in stukjes snijden – pijnboompitjes roosteren.
Kook de aardappels gaar en maak er puree van.
Fruit de ui en knoflook in olie. Voeg de tomaatstukjes toe.
Voeg dan dit mengsel, samen met de raapsteeltjes en de pijnboompitjes aan de puree toe. Meng alles goed door elkaar en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met stukjes kaas.
Bron: Odin.nl
Nieuwsbrief
Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: