Geroosterde butternutpompoen (4p)
09 februari 2017
Ingrediënten
– 1 butternut, in blokjes gesneden
– 1 tl komijnzaad
– 1 tl korianderzaad
– 1/4 chilipeper zonder zaad
– 1 tl zout
– cayennepeper
– 4 el yoghurt
– 1 tl komijnzaad
– 1 tl korianderzaad
– 1/4 chilipeper zonder zaad
– 1 tl zout
– cayennepeper
– 4 el yoghurt
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Zet een bakblik met de olijfolie in de oven.
Doe de komijn, chilipeper, koriander en het zout in een vijzel en stamp alles heel licht. Doe de specerijen in de hete olie, doe de blokjes pompoen erbij en schud alles om, zodat de pompoen bedekt is met een laagje gekruide olie.
Rooster de pompoen in 30 – 35 min. gaar in de oven, draai ze af en toe om.
Serveer het met een paar lepels natuuryoghurt en een snufje cayennepeper.
Nieuwsbrief
Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: