Raapsteelsalade met ei

09 februari 2017

Ingrediënten
– 2 eieren
– 1 bosje raapstelen
– 2 sjalotjes
– 80 gram kaas (bijv. gruyère of schapenkaas)
– 2 eetlepels pijnboompitten
Dressing:
– 6 eetlepels Olie
– 3 eetlepels (dragon)azijn
– 1 teen knoflook, geperst
– 1 theelepel mosterd
– peter en zout

Bereidingswijze
Eieren hardkoken en overdwars in kwarten snijden. Worteltjes van de raapstelen snijden en de raapstelen wassen en droogslingeren. Sjalotjes in zeer dunne ringetjes snijden. Kaas in dunne reepjes snijden. Pijnboompitten even in een droge pan goudgeel roosteren. Raapstelen in 3 cm. brede stukken snijden en ui, kaas, ei en pijnboompitten erdoor scheppen. Dressing kloppen van de ingrediënten en over de sla sprenkelen.

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: