Feestelijke witloofsalade

09 februari 2017

Ingrediƫnten
– 3 stronkjes witlof
– 150 g veldsla
– 1 bosje radijsjes
– enkele takjes roomse kervel of gewone kervel
– enkele bloemen van de O.I. Kers

Bereidingswijze
Voor de dressing: 2 el walnotenolie, 1/2 el mosterdpoeder, 1,5 el citroensap, versgemalen cayennepeper, 10 gedopte walnoten (garnering)

Was de witlof, snij hem fijn, was de veldsla en dep deze droog. Doe ze samen in een slakom. Was de radijsjes en verwijder het loof, snij ze in plakjes en meng ze met de sla.Was de kevel, snij fijn en meng met de sla.

Voor de dressing alles mengen en door de salade scheppen, garneer met de walnoten. Knip de O.I. Kes over de salade.

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: