Bericht van het land en pakketsamenstelling week 10

Beste abonnee,

Allereerst een bedankje voor de dame die voor het hele team wollen sokken breide. Ze had via deze nieuwsbrief vernomen dat wij allemaal koude voeten hadden. Nou, ze zijn hartelijk in ontvangst genomen! Tevens zijn wij heel dankbaar voor de reacties (veelal via de mail) die we op de nieuwsbrieven ontvangen. Erg leuk om deze terugkoppelingen te lezen.

Deze week is het eerste plantgoed de (kas)grond in gegaan. De andijvie, krulsla en paksoi komen binnenkort weer van eigen bodem. Nog even geduld. De jeugdige handen op de foto hebben elk plantje iets positiefs meegegeven. Met de groeikracht en liefdevolle smaken gaat het dus helemaal goed komen.

Het vollegrondswerk gaat ook weer snel beginnen. De bedden worden deze week gereden, oftewel plantklaar gemaakt. Trekker-werk dus! Daar kunnen de meesten hier toch wel van genieten. Hoog zittend, afgesloten oren, hyperfocus aan en gaan. Oké een paar nachtjes slapen nog; ik houd vol.

Er is wederom een fantastisch pakket voor jullie samengesteld, de tassen met veel aandacht gevuld en ze worden weer met veel liefde bezorgd bij de afhaaladressen!

Mooie week!
Dave & het hele Guit Team

 

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: venkel, witte kool, paksoi, wortel, kruidenzuurkool, bietjes
2 persoonspakket: venkel, witte kool, paksoi, knolselderij, kruidenzuurkool, pastinaak
Gezinspakket: venkel, witte kool, paksoi, wortel, kruidenzuurkool, pastinaak
Uitbreiding label: koolrabi, veldsla,
Fruit: appels, peren, mandarijnen, bananen

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading