Bericht van het land en pakketsamenstelling week 16

Lieve abonnee,

Op deze bijzondere maandag middag, zojuist de korte broek weer terug in de kast gelegd, denk ik terug aan de dag. Een mooie afsluiting om alles even goed te doorvoelen en van elk moment optimaal te genieten.
Een dag waar Pieter ein-de-lijk de piepers in de grond heeft weten te krijgen. Veel te laat (nog later dan het jaar ervoor) en eigenlijk was de grond er nog niet helemaal aan toe, wat wellicht resulteert in veel extra onkruid. Maar goed, ze zitten er in!
Een dag waar we een collega tuinder te gast hadden vanwege een uitwisselingsproject. Dit bracht veelal mooie gesprekken, extra kennis, veel arbeid en schitterende complimenten. De mooiste: “ik ervaar hier zo veel rust; een hele fijne sfeer”. You’re welcome!
Een dag waar we de boomstroken extra voorzagen van allerlei eigen opkweek om de kweek en gras te onderdrukken. Er werd volop marjolein, salie, maagdenpalm en snijbiet geplant. Snijbiet!? Jazeker! Gewoon voor de kleur en voor de mooie bloemen volgend jaar. √Čn omdat we simpelweg niet meer op het bed kwijt konden en er overvloed ontstond. Overvloed. Dat woord. Ik houd er zo van.
Oja, voor de liefhebber. Morgen 19:10u komt de Guit op TV! Binnenste Buiten, NPO 2. Allemaal kijken dus. Streamen kan ook tegenwoordig:)

Een leuk weetje nog:
De prei en paksoi komen van eigen land en de eerste sla van dit jaar van De Es. De Guitse volgt snel.

Fijne avond, mooie week.
Dave & Team Guit

 

 

 

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: broccoli, prei, bietjes, paksoi, sla
2 persoonspakket: broccoli, zoete bataat, koolrabi, paksoi, sla, courgette
Gezinspakket: broccoli, prei, bietjes, paksoi, sla, courgette
Uitbreiding label: radijs, uien, rode peper
Fruit: BelleBio/Topaz, Peer Conference, mandarijnen/grapefruit, banaan

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading