Bericht van het land en pakketsamenstelling week 17

Beste abonnee,

We gaan asperges telen! Groene asperges. We hebben de planten die¬† “klauwen” genoemd worden, geplant. Een bosje wortels zo ziet het er uit.¬† (zie foto’s) Het duurt een paar jaar voordat de oogst goed op gang komt. Maar we gaan er van smullen!

We hebben de droge momenten benut en weer wat plantgoed kunnen planten. Nog steeds niet in de tuin maar op het andere stuk grond achter de schuur. De akker noemen we die. Die ligt beduidend hoger en daar kunnen we op. De grond is droog genoeg.

De weersvooruitzichten zijn gunstig, Het zal allemaal weer goed komen.

 

Prijsstijging

Voor de volgende maand moeten we de prijzen van de pakketten verhogen, je ontvangt daar binnenkort informatie over. De pachtprijs is erg gestegen, we moeten dit doorberekenen. Over de rest van de prijsstijgingen hoeven we het niet meer te hebben denk ik…brandstof en lonen, dat zijn er maar een paar. We willen zeker stellen dat we de tassen kunnen blijven vullen met goede verse groenten die we met zorg telen.

 

Automatische incasso

We hebben veel administratief  werk . Mocht je ons nog geen machtiging hebben gegeven voor automatische incasso dan stellen we het zeer op prijs als je dat doet. Het scheelt veel maandelijks terugkomend werk. Het formulier zullen we deze week naar alle abonnees mailen. Uiteraard ben je vrij het in te vullen.

Hartelijk bedankt!

 

Julia en het team

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: witte kool, wortel, prei, knolselderij, komkommer
2 persoonspakket: witte kool, wortel, prei, knolselderij, komkommer, kastanje champignon
Gezinspakket: witte kool, wortel, prei, knolselderij, komkommer, bleekselderij
Uitbreiding label: paprika, gember
Fruit: BelleBio/Topaz, Peer Conference, sinaasappel, kiwi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading