Bericht van het land en pakketsamenstelling week 18

 

Lieve abonnee,

Vanwege grote getale vakantiegangers is het extra belangrijk uiterlijk een week van tevoren af te zeggen, en liever nog eerder vanwege de planning. Nog mooier is het als je iemand anders vraagt je pakket op te halen ( en duidelijk uitlegt) Hartelijk bedankt!

Ein-ein-eindelijk! De laarzen en (handgebreide) sokken konden uit en de voetjes werden weer herenigd met de opgewarmde bodem. Wat voelt dat toch altijd zalig en verbonden. Een voortdurend vakantiegevoel. Gelukkig is het momenteel voor velen ook vakantie. Wat voor ons betekent dat we zowaar een mascotte hond in een kruiwagen voorbij zien komen en hulp mogen ontvangen van een stralende kleuter. Ik daag mezelf uit om deze week de wereld door haar pure ogen te gaan bekijken. Een andere eye-opener is onze nieuwe stagiair van de HAS. Het is altijd fijn om te zien wat iemand beweegt richting de biologische landbouw. En dan vooral vanuit een land, Litouwen, waar veel gesjoemeld wordt met biologische certificeringen en waar je als een gekkie wordt gezien zodra je in de biologische en dynamische sector gelooft. Het stemt mij gelukkig dat er altijd en overal mensen opstaan om de wereld weer een stukje mooier te maken.

 

Ik zag een grasspriet en dacht:

Jeetje, wat doe jij het goed. Zelfs al zou er geen goed of fout bestaan; jij doét gewoon. Jij denkt niet na wanneer je naar boven moet komen en hoe hoog je moet worden. Nee, jij doet het gewoon, vanuit een oer-groeikracht. Net als dat wij iets in ons hebben dat altijd geestelijk wilt groeien. Niet weten waarom en waarheen. Vanuit die diepte in ons weten we dat we onszelf de kans mogen geven om te groeien. En te bloeien als we dat toestaan.

 

Deze week in het pakket, ein-ein-eindelijk de eerste eigen (eikenblad)sla. Een waar genot om deze weer voor jullie te mogen snijden!

 

Fijne week!

 

Dave

 

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: witlof, courgette, waspeen/pastinaak, paksoi, sla,
2 persoonspakket: witlof, courgette of andijvie, waspeen/pastinaak, radijs, sla, chinese kool
Gezinspakket: witlof, courgette, waspeen/pastinaak, paksoi, sla, andijvie,
Uitbreiding label: rabarber, komkommer,
Fruit: appel, peer, sinaasappel, kiwi

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading