Bericht van het land en pakketsamenstelling week 19
Beste abonnee,
A.s zaterdag is het dan zover, het 30 jarig jubileum van De Guit! We hopen velen van jullie te mogen ontvangen. Het wordt een gezellige en bijzondere dag!
Tijdens het verzamelen van foto’s voor de collage trekt bijna een half leven voorbij, wat een herinneringen, van rijke en mooie en ook moeilijke tijden. Wat overheerst is dankbaarheid, dat we de mogelijkheid kregen hier te beginnen en alle hulp die we kregen, de liefde en aandacht voor het werk en de plek van zoveel mensen die hier in de loop van de jaren waren. Stagiaires, vrijwilligers en de laatste jaren ook medewerkers. Maar ook mensen van de afhaaladressen en veel andere hulp die we kregen. We beseffen dat het een groot goed is om samen met anderen iets moois op te kunnen bouwen waar we allemaal plezier in hebben. Plezier in je werk, dat is echt heerlijk!
Verder deze week weer een heerlijk pakket vol verse groenten van ons en ook van de Es waar in deze tijd altijd prachtige producten vandaan komen uit hun grote kas. De tomaten komen uit Oirschot.
Op de foto Pieter trots op zijn trekker met nieuwe schoffelmachine.
Groeten Julia en het team
Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen | |
1 persoonspakket: | broccoli, andijvie, prei, tomaten, venkel |
2 persoonspakket: | raapsteel, waspeen, prei, tomaten, venkel, rabarber |
Gezinspakket: | snijbiet, wortel, prei, tomaten, venkel, rabarber |
Uitbreiding label: | puntpaprika, sla, kurkuma |
Fruit: | BelleBio/Topaz, watermeloen, sinaasappel, kiwi |
Nieuwsbrief
Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: