Bericht van het land en pakketsamenstelling week 19

Beste abonnee,

A.s zaterdag is het dan zover, het 30 jarig jubileum van De  Guit! We hopen velen van jullie  te mogen ontvangen.  Het wordt een gezellige en bijzondere dag!

Tijdens het verzamelen van foto’s voor de collage trekt bijna een half leven voorbij, wat een herinneringen, van rijke en mooie en ook moeilijke tijden. Wat overheerst is dankbaarheid, dat we de mogelijkheid kregen hier te beginnen en alle hulp die we kregen, de liefde en aandacht voor het werk en de plek van zoveel mensen die hier in de loop van de jaren waren. Stagiaires, vrijwilligers en de laatste jaren ook medewerkers. Maar ook mensen van de afhaaladressen en veel andere hulp die we kregen. We beseffen dat het een groot goed is om samen met anderen iets moois op te kunnen bouwen waar we allemaal plezier in hebben. Plezier in je werk, dat is echt heerlijk!

oplus_32

Verder deze week weer een heerlijk pakket vol verse groenten van ons en ook van de Es waar in deze tijd altijd prachtige producten vandaan komen uit hun grote kas.  De tomaten komen uit Oirschot.

Op de foto Pieter trots op zijn trekker met nieuwe schoffelmachine.

Groeten Julia en het team

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: broccoli, andijvie, prei, tomaten, venkel
2 persoonspakket: raapsteel, waspeen, prei, tomaten, venkel, rabarber
Gezinspakket: snijbiet, wortel, prei, tomaten, venkel, rabarber
Uitbreiding label: puntpaprika, sla, kurkuma
Fruit: BelleBio/Topaz, watermeloen, sinaasappel, kiwi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading