Bericht van het land en pakketsamenstelling week 21

Beste abonnee,

De winkel op zaterdag loopt goed. We zijn op zoek naar versterking van ons winkelteam.  Het is vaak druk dus het is hard werken, maar ontzettend leuk. Heb je affiniteit met de biologisch dynamische landbouw, ga je graag met mensen om en heb je kennis van groenten en fruit en natuurvoeding, kun je kisten sjouwen en rekenen, neem dan contact met ons op. Het gaat om  1 a 2 zaterdagen in de maand.

We kijken inmiddels erg uit naar meer warmte en zon! De slakken hebben de courgetteplanten gevonden en eten ze langzaam op. We hebben er vanavond honderden uitgeraapt… daarom is deze nieuwsbrief een beetje laat. De sperziebonen rotten weg in de grond, maar zoals je op de foto ziet kunnen de tuinbonen er tegen. Je ziet onder in de planten de eerste gezette boontjes aan de stam staan, rechtop. Het zwarte zijn de oude bloemblaadjes.

Alles zal laat zijn dit jaar, de gezaaide pompoenen staan nog niet boven de grond en het is de vraag of ze boven gaan komen met dit weer. Maar de koolrabi groeit vrij goed en er komt ook weer paksoi aan, volgende week verwachten we de eerste snee peterselie en selderij.

Groeten Pieter en Julia

 

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: asperges, waspeen, paprika, aubergine, sla, andijvie
2 persoonspakket: asperges, waspeen, paprika, aubergine, sla
Gezinspakket: asperges, waspeen, paprika, aubergine, sla
Uitbreiding label: komkommer, cherry tomaatjes
Fruit: belle bio, Topaz, conference, bananen, blauwe bessen

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading