Bericht van het land en pakketsamenstelling week 25

Beste abonnee, hoewel de treurigheid nog steeds over de tuin in de hangt met de groenten die lijden onder het weer (en mijn hart natuurlijk als ik dat zie) konden we vanmorgen volop tuinbonen plukken. Wat een plezier! Daarna volgden de rode bessen, niet genoeg voor alle pakketten maar toch een mooie partij. De vogels hebben er al van genoten de trosjes zijn niet goed gevuld en de rupsen aten van het blad waardoor de bessen ondanks de vele regen toch klein zijn gebleven. We moeten de oogst delen.  Alleen de zwarte bessen is dat alles bespaard gebleven, de vogels en andere mee -eters houden er niet van, wij wel! Wat we tekort kwamen wordt aangevuld met blauwe bessen van de groothandel, ook heerlijk.

Vanmiddag in het zonnetje voelde het warempel een beetje zomers. Het kan, het bestaat nog… je zou het bijna vergeten. De regenmeter zit al weer vol.

Foodfestival tuinderij de Es

Een heerlijke dag bij onze collega’s in Haaren, het jaarlijkse foodfestival met lekker eten van de Es, gemaakt door topkoks en muziek. Vier het goede leven en het goede eten. Heerlijke vibe, voor alle leeftijden een relaxte dag met heerlijk eten en drinken, in een prachtige groene oase, geweldige muziek, inspiratie en ontspanning. 100% biologisch, de tuinderij op zijn mooist en allemaal lieve mensen. Koop snel je kaartjes voor as zondag! Een kaartje kost 7,50.

Food Festival de Es – Tuin de Es

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: tuinbonen, prei, peterselie, spitskool, courgette
2 persoonspakket: tuinbonen, bosbiet, sla, spitskool, courgette, waspeen
Gezinspakket: tuinbonen, uien, paksoi, spitskool, courgette, waspeen
Uitbreiding label: champignons, komkommer
Fruit: appels, sinaasappels, bessen

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading