Bericht van het land en pakketsamenstelling week 26

Beste abonnee,

Tijdens afwezige momenten, hoe lang ook en vanuit welke situatie ook, kun je hier terugkomen. Terug bij de Guit, terug bij jezelf. Zodat je kunt zeggen (en schrijven): hier ben ik en ik blijf.
Dankbaar en met een frisse kijk gaan we de zonnige zomerdagen tegemoet. Wat doet dat een mens goed. Maar ook de tuin. Het begint zoetjesaan op te drogen en er kon vanmorgen weer eens ouderwets geschoffeld worden. De venkel en spitskool staan er tevreden bij. Dat doet mij denken aan een dame laatst die me inspireerde wanneer ik haar vroeg hoe het met haar ging. Ze antwoordde me: het goed heel goed Dave, ik ben tevreden. Wauw! Bam, wat kwam dit antwoord recht het hart in. Ik kon alleen nog maar diep buigen voor deze vrouw en dank je wel zeggen.
In volle tevredenheid oogsten we deze ochtend de mooiste zwarte bessen, kruisbessen en (rode) aalbessen. Knielend, soms bovenop de bonenkruid en munt, soms met je billen butsend tegen een appelboom, of langs de eetbare daglelies (zie foto) is dit oogstwerk een waar genot. Er is werkelijk niet heel veel meer nodig.

oppo_16

Een hele fijne en zonnige week gewenst.
Tot de volgende.

Dave & team Guit

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: chinese kool, bospeen, sla, paprika, tomaten
2 persoonspakket: chinese kool, zoete bataat, koolrabi, paprika, tomaten, paksoi
Gezinspakket: bloemkool, prei, peterselie/selderij, paprika, tomaten, bieten
Uitbreiding label: cherrytomaten, knoflook, kruidenbosje
Fruit: appels, perziken, zwarte bessen, bananen

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading