Bericht van het land en pakketsamenstelling week 29

Wijziging in vakantie melding!!

Voor een onze planning is het noodzakelijk het pakket eerder af te melden als je op vakantie gaat! Uiterlijk een week  voorafgaand aan de leveringsdag. (woensdag een week van tevoren vóór 9.00  uur)

Maak daarbij gebruik van het daarvoor bestemde formulier op de website onderaan op de pagina groente- pakketten. Het wordt verrekend in de volgende rekening. Omdat de groenten natuurlijk doorgroeien kun je ook familie of vrienden vragen tijdelijk je pakket op te halen. Leg dan heel duidelijk uit hoe ze je tas kunnen herkennen.

Buitenbios op de Guit! Vrijdagavond 29 juli om 21.45 Welkom! Zie voor meer info op onze websitepagina ‘ de Guit Cultureel’. Graag aanmelden via de mail. info@tuinderijdeguit.nl

Beste abonnee, vanmorgen hebben we volop bonen geplukt, (zie foto) ruim voldoende voor alle pakketten. De kwaliteit is heel goed en het plukken ging lekker snel want we waren met z’n zessen. Dat is dan het voordeel van het warme weer, daar houden bonen wel van! We hebben ook kruisbessen geplukt, genoeg voor alle fruitpakketten! Dat is een primeur. De struiken zijn in februari 2019 geplant. Dit jaar de eerste serieuze oogst, wat zijn we daar blij mee! De meedogenloze doornen aan de planten vinden we wat minder leuk, we moesten met handschoenen plukken om de takken wat in bedwang te kunnen houden. Deze winter maar eens flink snoeien!

Dit zijn twee spannende dagen, hoe komen de gewassen de hitte door? Gaat de paksoi schieten en houd de jonge prei zich goed? We hopen het! En we hopen op regen, we beregenen veel maar het is nooit voldoende, de zon is zo fel en heet.

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: koolrabi, sperziebonen, sla of rucola, bietjes, komkommer, broccoli
2 persoonspakket: koolrabi, sperziebonen, sla, andijvie, courgette, broccoli
Gezinspakket: koolrabi, sperziebonen, sla, waspeen, snijbiet, broccoli
Uitbreiding label: bosui, champignons
Fruit: appels, kruisbessen, aardbeien, bananen

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading