Bericht van het land en pakketsamenstelling week 31

Beste abonnee,

 

Op de tuin vieren we vakantie in eigen land. Kunnen jullie je nog herinneren hoe het een maand geleden was, of dezelfde periode vorig jaar? Een verschil kan bijna niet groter. Nat, natter, natst wat bijna teruggetrokken herfstgevoelens teweeg brengt, of verveling omdat we niet ‘buiten kunnen spelen’. Vaak volgt creativiteit na verveling en komen we in een stroom van inventief met de omstandigheden omgaan. Want lieve mensen, er staat onkruid in de tuin. Het vindt zijn weg als vanzelf. Als echte pioniers komen ze in legers op. Ze staat echt, waardig, voor zichzelf. Zelfs wanneer je de wortels onder hen vandaan wegsnijdt, groeien ze de volgende dag gewoon weer vast. Alsof ze weten en vertrouwen dat zij, net als wij, elke dag weer een kans krijgen opnieuw geboren te worden.

Alles leuk en aardig, voordat je het weet nemen ze de gehele tuin over. Dus strijdlustig gewapend met messen, knielen we neer en zorgen we er samen voor dat delen van de tuin aangepakt worden. Zo dicht bij de grond is het goed zichtbaar hoe dankbaar de aarde is voor al deze regenval. De bodem ziet er happy en gezond uit en bárst van het leven.

 

Op de foto zie je de uitgevlogen zwaluwen. Wekenlang kwetterden ze in de schuur, in afwachting van wat lekkers van pa of ma. Nu kwetteren ze vooral rondom het hele bedrijf waar ze vlieginstructies krijgen.

 

You’ve Got Sunshine On A Cloudy Day!

 

Zonnige groet,

Dave & team Guit

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: broccoli, paprika, sperziebonen, sla, courgette, venkel
2 persoonspakket: broccoli, paprika, sperziebonen, sla, bospeen, venkel
Gezinspakket: broccoli, paprika, sperziebonen, sla, courgette, venkel
Uitbreiding label: tomaat, komkommer,
Fruit: appel, peren, druiven, bananen

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading