bericht van het land en pakketsamenstelling week 34.

Een prachtige wolkenpartij en wat regen. We waren net aan het planten dus het kwam goed uit!

Beste abonnee,

Welkom Aardappels Rooien. a.s. zaterdag 22 augustus vanaf half 9 tot 15.00 uur.

Het is weer zover. De aardappels kunnen gerooid worden! Dat is altijd een feestelijke dag waar iedereen bij kan komen helpen. Neem iedereen mee, vrienden familie en ook de kinderen want het is een prachtig klus om zoveel aardappels te rapen en in kisten te doen. Een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten. En dan weet je waar de aardappels vandaan komen!

We rooien de aardappels op met de machine, ze liggen dan voor het oprapen, dat gaan we met z’n allen doen. Kisten en kisten vol. Het is een fikse klus maar met velen is het een feest. Een genot om te zien hoe de kisten vol raken met prachtige aardappels, want de oogst is fantastisch, en door de sterkeren op de wagen worden gezet. Trek oude kleren aan want het is een zanderig klusje. Met de koffie is er koek en sap voor de kinderen. Laat even weten via de mail met hoevelen je komt, dan zorgen we dat er genoeg is. Welkom, tot zaterdag!

info@tuinderijdeguit.nl

 

Inhoud pakket van deze week
1 Persoons: sla, NZ spinazie/paksoi, aubergine, sperziebonen, tomaten,2 Persoons: sla, courgette, aubergine, paksoi, tomaten, waspeen,
Gezinspakket : sla, venkel, aubergine, sperziebonen, tomaten, chinese kool,
Uitbreiding label: cherrytomaatjes, komkommertjes ,
Fruit: appels delcorf, peren, pruimen, aardbeien,

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading