bericht van het land en pakketsamenstelling week 4

Een prachtig speeltoestel heeft Jeroen Carpentier gemaakt. Dit meisje ging graag op de foto. We willen nog meer schoonheid, ook op ons erf, daarom dit nieuwe speeltoestel en er komt nog een prachtig granieten beeld bij, waar ook de kinderen speels van kunnen genieten.

Het lijkt wel steeds belangrijker te worden, Schoonheid, gezondheid, kwaliteit, puurheid, natuur. Wat verlangen veel mensen daar naar!

De wereld is zo in verandering! Waar kiezen wij mensen voor? Geloven we in een liefdevolle gezonde wereld of blijven we het een utopie noemen. Wie bepaald hoe onze wereld eruit ziet? Wij toch zeker! Wij samen, alle liefdevolle mensen.

Dus ook deze week weer een mooi groentepakket vol voeding, smaak, schoonheid en kwaliteit op het bord. We zijn gezegend met de samenwerking met jullie! Eigenlijk een samenwerking op basis van vertrouwen. Heel het bedrijf rust er op. Zonder jullie trouw en eerlijkheid kan het helemaal niet. En natuurlijk alle mensen van de afhaaladressen, sommigen al bijna 28 jaar, die hun ruimteĀ  ter beschikking stellen!

Dankjulliewel!

Pieter Julia en het team

 

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: broccoli, witte kool, bietjes, zuurkool, waspeen, veldsla
2 persoonspakket: broccoli, witte kool, bietjes, zuurkool, waspeen, veldsla
Gezinspakket: broccoli, chinese kool, bietjes, zuurkool, uien, veldsla
Uitbreiding label: stoofpeertjes, paprika
Fruit: elstar /santana, conference, mandarijnen, bananen

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading