Bericht van het land en pakketsamenstelling week 47

Beste abonnee,

Aadappels verlaagd in prijs!

Omdat we veel aardappels hebben kunnen we de prijs verlagen. Vanaf december wordt de prijs 2,25 per kilo. Heb je zin in een wekelijks kilootje (of meer) aardappels laat het ons dan weten, dan zetten we die vanaf december voor je klaar op het afhaaladres.

We hebben deze winter ook lekker veel boerenkool. Deze week weer een portie in de tas. Behalve stamppot kun je er ook soep van maken op z’n Italiaans met knoflook en olijfolie. Op internet zijn meer recepten te vinden.

Wat werk betreft is de klussentijd aangebroken. Pieter haalt van alles uit elkaar en er worden onderdelen besteld, een ontmantelde mestverspreider, onderhoud dus aan machines. Daar heeft hij altijd veel plezier in, gelukkig maar! Zo staat ieder voorjaar alles weer gesmeerd en wel klaar om van start te gaan.

Verder wordt er gesnoeid langs de heining anders wordt die overgroeit met bramen en ander stekelig groen en zakt hij in onder het gewicht ervan. De winkel krijgt een extra schoonmaakbeurt en een nieuwe indeling. Zo zijn er altijd veel dingen waar we nu mooi tijd voor hebben. Het wekelijks klaarzetten van de pakketten gaat natuurlijk door en is altijd een flinkeĀ  een klus. Genoeg werk!

Groeten Julia en het team

Boerenkool oogsten (oude foto)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: witlof, pastinaak, kool rood, waterkers of veldsla, boerenkool,
2 persoonspakket: witlof, zoete bataat, kool rood, venkel, boerenkool, zuurkool
Gezinspakket: witlof, pastinaak, kool rood, waterkers, boerenkool, groenlof
Uitbreiding label: kastanjechampignons, ui
Fruit: Elstar/Topaz, Conference, sinaasappel, banaan

 

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading