Bericht van het land en pakketsamenstelling week 50

Beste abonnee,

We zijn bezig met de schuur te verbouwen. Daar is het seizoen ideaal voor, buiten kun je weinig doen. het land is kletsnat. (Ja we zijn nog steeds blij met de regen, de grondwaterstand komt weer op niveau!)

We hebben de geiten, die een luxueuze stal hadden vanuit de tijd dat we nog molken en kaas maakten, verplaatst naar een stalletje buiten de schuur. De koelcel in de schuur gaan we verplaatsten op de plek waar de stal was, zodoende krijgen we extra werkruimte en dat is hard nodig met zoveel abonnees. Bovendien moet de winkel ook een stukje groter worden want de groenten en de hoeveelheid klanten passen er op zaterdag gewoon niet meer in. Een luxeprobleem dat we deze winter gaan oplossen. Want we zijn blij met zoveel klanten, het is een groot goed te weten dat we alles wat verbouwen kunnen verkopen!

In onze zoektocht naar nieuwe afhaaladressen in Den Bosch is er zelfs één bij gekomen!

We leveren nu op het Hinthamereinde bij Boel Bazaar en bij de Zuivelhoeve op de Kolperstraat midden in het centrum bij de Markt. Verder is er nu ook een adres in de Josselin de Jong straat. Met het Provinciehuis en de boterstraat hebben we dus 5 adressen in Den Bosch. Voor alle andere adressen kijk op de pagina ‘groente abonnement’.

Volgende week, 18 december, leveren we het laatste pakket van het jaar.

Op 25 december en 1 januari leveren we dus géén groentepakket.

Onze winkel blijft gewoon open op de zaterdagen.                                                                                                         Hartelijk welkom voor de kerstboodschappen, we houden rekening met jullie komst! 

Inhoud pakket van deze week
1 Persoons: boerenkool, waspeen, knolselderij, witte kool, witlof, uitbreiding
2 Persoons: boerenkool, veldsla, knolselderij, witte kool, witlof, paksoi
Gezinspakket : boerenkool, waspeen, knolselderij, witte kool, witlof, paksoi
Uitbreiding label: paprika, avokado
Fruit: elstar en pinova, conference, sinaasappels, mandarijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading