Bericht van het land en pakketsamenstelling week 51

Beste abonnee,

De komende twee weken géén pakket in verband met winterreces! De winkel is wél  gewoon geopend op 24 en 31 december van 9:30u tot 14u.

De afgelopen week stond voornamelijk in het teken van vorst. Er was zelfs een ijsvrije dag ingelast. De grond inkomen was simpelweg onmogelijk. Gelukkig is er dan ineens tijd voor andere leukigheidjes zoals bietjes inmaken en met de hand de etiketten inkleuren (ze worden aanstaande zaterdag verkocht in de winkel), hout halen bij collega van de Scheve Schup in Halder en Kerstgedichtjes schrijven voor in de tassen. Oei, wat spannend voor jullie! Nog twee nachtjes slapen en jullie mogen Julia’s dichtkunsten ontvangen. Het is prachtig.

Licht
Voordat het Kerstgeweld losbarst, wil ik graag nog even stilstaan wat Kerst voor ons, voor mij, betekent. Liefde geven, hoop, samenzijn, kleins, verbonden, stilstaan, bezinning en licht. Licht in al zijn energie. Licht hebben we allemaal nodig, zeker nu er schaarste is. Gelukkig bestaat elke atoom in de kern uit licht. De eoon is de lichtdrager ervan. Dus eigenlijk is alles om ons heen gewoon licht, inclusief wij zelf. Nou, dan moeten we maar eens onszelf ontsteken. Mocht dat te ingewikkeld zijn, bestaan er altijd nog kaarsjes. Laten we dan een kaarsje aansteken voor de ander, én voor onszelf om zodoende een stukje donkerte een tintje lichter te maken. “Love shine a light” en “schijn een lichie op mij”

Nog een leuk moment in de schuur vanmiddag. Sjanneke sneakte de schuur binnen. Niemand had iets in de gaten. Gelukkig worden er vanavond extra wortelen geleverd:-)

 

Inhoud Kerstpakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: venkel, zuurkool, spruiten, stoofpeer, prei, pompoen
2 persoonspakket: venkel, zuurkool, spruiten, stoofpeer, wortels oranje of regenboog, veldsla
Gezinspakket: venkel, zuurkool, spruiten, stoofpeer, prei, veldsla
Uitbreiding label: paprika, aubergine
Fruit: appels, peren, sinaasappel, kaki

Deze week ronden we hier in stijl af, zodat we volgend jaar wederom jullie van dienst kunnen zijn. Alvast hele fijn feestdagen en een liefdevol 2023!

Dave & hele Guit-Team

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading