bericht van het land en pakketsamenstelling week 6

Beste abonnee,

Willen jullie deze week álle tassen inleveren svp?? We komen tassen te kort! Bij voorbaat dank.

Gisterenavond was het een prachtige en krachtige volle maan. Ze was heel goed te zien en voor velen bewust heel goed voelbaar. Deze maand in Leeuw. De zon (mannelijk) en de maan (vrouwelijk) staan dan lijnrecht tegenover elkaar; er is conflict tussen gevoel en verstand. Geeuwend en tegelijkertijd brullend van de vurige energie, was er hier vandaag een duidelijke drang naar vernieuwing en vrijheid voelbaar. Tsja de kracht van de maan…De maan liet zich niet fotograferen gisteren. De zon wel vanmorgen, yes!

De stralen van de zon prikkelt al zachtjes op de huid, wat zorgt voor een voorjaarskriebel in de buik. Heel voorzichtig zie je enkele knopjes tevoorschijn komen. De natuur is in voorbereiding. De dynamische cyclus van de natuur, zo mooi. Wij volgen uiteraard deze zelfde stroom. Want ook wij zijn heel voorzichtig bezig met de voorbereidingen. Iedereen is excited.

Zo af en toe verdwijnt er wel eens iemand op de Guit. Gelukkig verschijnt ze kort daarna weer in levende lijven. Onmisbaar dat ze is!

Deze week staat er weer een prachtig pakket voor jullie klaar, welke wederom met veel liefde en aandacht is samengesteld, gevuld en (evt.) bezorgd bij het afhaaladres.

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: witlof, witte kool , bataat, wortels, veldsla, courgette
2 persoonspakket: witlof, witte kool , bataat, prei, pastinaak, courgette
Gezinspakket: witlof, witte kool , bataat, wortels, veldsla, courgette
Uitbreiding label: roma tomaat, rode uien
Fruit: appels, peren, mandarijn, banaan

Mooie week!

Dave & Team Guit

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading