Bericht van het land en pakketsamenstelling week 7

Beste abonnee,

Hier zijn we het eerste bed aan het harken wat dit seizoen wordt ingezaaid. Bij een heerlijk voorjaarszonnetje, straks gaan we er tuinbonen zaaien.

Een dag om te smullen, iedere cel in m’n lijf spat weer open, klaar voor het nieuwe seizoen. De vogels fluiten bijna plagerig hun lied want het duurt natuurlijk nog wel even tot het echt voorjaar is! Maar vandaag laten we ons heerlijk voor de gek houden. Iedereen is blij, dat is duidelijk.

De winterpostelein is van de volle grond, voor de derde keer kunnen we snijden. Daar word je ook best vrolijk van! Dat is wel wat anders als vorig jaar toen het 2x is opgegeten door de slakken en we niets hebben kunnen oogsten.

Heerlijke bietjes  in het pakket. Op onze site staat een heerlijk recept, iedere keer weer verrassend lekker. Bietjes in blokjes gaar koken en mengen met aardappelpuree. Uien bakken in roomboter op het eind even met 2 theelepes kerrie bakken en door de stamp roeren samen met in grove stukken gesneden gekookt ei,  even onder de gril met een laagje geraspte kaas, echt proberen! Je komt er nooit meer vanaf.

Groeten Pieter en Julia eb het team

Inhoud pakket deze week, inhoud kan nog wijzigen
1 persoonspakket: chinese kool, palm/zuurkool, bietjes, prei, winterpostelein,
2 persoonspakket: chinese kool, palm/zuurkool, venkel, wortels regenboog, witerpostelein, broccoli
Gezinspakket: chinese kool, palm/zuurkool, bietjes, prei, winterpostelein, broccoli
Uitbreiding label: rode peper komkommer kiemen
Fruit: appels, peren, sinaasappel, kiwi

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading