bericht van het land en pakketsamenstelling week 8

Beste abonnee, deze foto is gemaakt vóór dat de sneeuw viel. En Precies zo kwamen deze krokussen onder de sneeuw vandaan, niets geleden, lekker onder een sneeuwdekentje. Dat was met de palmkool anders, dat zijn nu verdrietige slap hangende bladeren. Dus maar goed dat we lekker veel in het pakket hebben gedaan twee weken geleden. De winterpostelein heeft ook niets geleden en de veldsla staat goed beschermd in de kas, daar hebben we ook nog genoeg van.

Leuk is om te zien aan de foto is dat de blaadjes door de bruine boomblaadjes heen zijn gegroeid, een subtiele kracht want het blaadje is ook omhoog gedrukt. En wat fris en fruitig staan de bloempjes er op! De lente is in aantocht!

We willen jullie vragen om te helpen de afhaaladressen netjes te houden. Nu gebeurt het wel eens dat de laatste abonnees hun tas niet kunnen vinden en denken dat er niets meer is omdat er een lege tas op hun pakket ligt. Dat is natuurlijk heel jammer en vervelend. De manden kunnen voorzichtig in elkaar gestapeld, (op grootte) en de jute tassen ingevouwen netjes op elkaar gestapeld. Zakken en eierdoosjes kunnen in een lege kist. Hartelijk bedankt!

Groeten Pieter en Julia

Inhoud pakket van deze week
1 Persoons: paprika, paksoi, pastinaak, zuurkool, broccoli, venkel,
2 Persoons: paprika, paksoi, pastinaak, zuurkool, broccoli, venkel,
Gezinspakket : paprika, veldsla, pastinaak, zuurkool, broccoli, venkel,
Uitbreiding label: veldsla in de 2 persoons, courgette,
Fruit: elstar, Topaz, concorde, sinaasappels, bananen,

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading