Pakketsamenstelling en bericht van het land week 4 2019

Beste abonnee,

Snoeien

De snoei van ons fruitpark is begonnen. vandaag was het daar een heerlijke dag voor. Droog en zonnig. Het is dankbaar winterwerk. Je kijkt naar de boom. Je ziet natuurlijk heel goed alle gesteltakken en kleine takjes want de boom is helemaal kaal. En je stelt je voor dat er blad aan zit, en fruit. Het teveel aan vruchtknoppen snoei je weg en je zorgt dat er voldoende licht op het gedroomde fruit kan vallen door takken weg te snoeien die er boven zitten of kruisen. De boom moet een evenwichtige vorm hebben zodat de takken niet afbreken omdat ze te lang worden of omdat er teveel zijtakken aan zitten waardoor het geheel te zwaar wordt. Toch is het altijd weer een verrassing hoe ver de takken in de loop van de zomer zakken door het gewicht van blad en vruchten. Soms tot bijna op de grond!

We voegen weer heerlijke recepten toe. Als je nog zuurkool in huis hebt of knolselderij recepten zoekt probeer dan een recept van onze website, oh zo lekkere groenten!

pompoen zowel groen als oranje hoef je overigens niet te schillen, lekker makkelijk!

Automatische incasso.

Mocht je ons nog niet gemachtigd hebben voor automatische incasso van je maandbedrag en wil je dat graag , dan kan dat heel makkelijk door ons te mailen. We sturen je een machtigingsformulier wat je ingevuld terug kunt sturen.

groeten Pieter en Julia en Ilse

Pakketsamenstelling:

1 Persoons: venkel, broccoli, prei, knolselderij, witte kool

2 Persoons: venkel, broccoli, prei, knolselderij, witte kool, uien

Gezinspakket : venkel, broccoli, prei, paprika, witte kool, uien

Uitbreiding label: stoofpeertjes, koolrabi

Fruit: elstar, topaz, sinaasappels, peren, grapefruit, kiwi

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox:

Loading