Lentestamppot met raapstelen

Ingrediënten
– 600 gram aardappelen
– boter en melk (voor de puree)
– 1 bosje raapstelen
– olie
– pijnboompitten
– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 2 tomaten of enkele cherrytomaatjes
– peper en zout
– kaasplakken
– rundersaucijzen

Bereidingswijze
Aardappels schillen – raapstelen wassen en in stukjes van 3 cm. snijden – ui snipperen –  tomaten in stukjes snijden – pijnboompitjes roosteren.

Kook de aardappels gaar en maak er puree van.
Fruit de ui en knoflook in olie. Voeg de tomaatstukjes toe.
Voeg dan dit mengsel, samen met de raapsteeltjes en de pijnboompitjes aan de puree toe. Meng alles goed door elkaar en verwarm door en door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met stukjes kaas.

 

Bron: Odin.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: