Ovenschotel paksoi en champignons

Ingrediƫnten
– 400 gram aardappelen
– boter om in te bakken
– 1 teen knoflook
– 1 ui, gesnipperd
– 150 gram (kastanje)champignons
– 1 paksoi
– 2 eieren
– 2 theelepels kerrie
– peper en zout

Bereidingswijze
Aardappelen schillen, in plakken snijden, 5 minuten koken en afgieten.
Ui en knoflook fruiten in wat boter.
Champignons schoonvegen, in plakken snijden en enkele minuten meefruiten.
Paksoi wassen, in repen snijden en 2 minuten blancheren in ruim kokend water, afgieten en uit laten lekken.
Eieren loskloppen en met het ui-champignonmengsel door de paksoi scheppen. Op smaak brengen met zout en kerrie.
Aardappelplakken in een beboterde ovenschaal doen en paksoi-eimengsel erover verdelen.

Ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 220 graden laten staan.

 

 

Bron: Odin.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: