Paksoi met mie en varkensvleesreepjes

Ingrediƫnten
– 150 gram mienestjes
– 1 paksoi
– 200 gram varkensvleesreepjes
– 3-4 eetlepels zoete chilisaus
– 25 gram gebakken uitjes
– 1 eetlepel sojasaus

Bereidingswijze
Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Maak de paksoi schoon en snijd de struiken in smalle reepjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 5 minuten bruin. Voeg de paksoi toe en bak hem al omscheppend 4-5 minuten mee. Breng op smaak met de sojasaus, komijn, zout en peper. Verdeel de mie over vier kommen en schep er het vlees met de paksoi op. Schenk de chilisaus op de mie en bestrooi met de gebakken uitjes.

 

 

Bron: Allerhande

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: