Pastinaak-preinestjes

Ingrediënten:
– 200 gram pastinaken
– 200 gram groene prei
– 2 scharreleieren
– 6 eetlepels bloem
– 1 theelepel rozemarijnnaaldjes
– 1/2 theelepel zeezout
– snuf chilipoeder
– roomboter

Bereiding
Schil de pastinaken en snijd er vervolgens met de dunschiller dunne reepjes van. Verwijder de buitenste bladeren van de prei, snijd de stengels overlangs door en snijd ze dan in de lengte in dunnen reepjes. Stoom de reepjes pastinaak en prei beetgaar en laat ze afkoelen. ROer een beslag van de eieren, de bloem, rozemarijn, zout en chilipoeder. Verhit de boter in een koekenpan. Steek de vork in de groente, draai hem een paar keer rond en rol er zo wat groente op, haal die door het beslag en bak de groentenestjes op een zacht vuur in de pan aan één kant goudbruin.

 
Recept van bio-aan-huis

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: