Snijbiet met een krokant korstje
Ingrediƫnten
– 1 bosje snijbiet
– 1 ui, gesnipperd
– 1 teen knoflook
– olijfolie
– 1 theelepel bouillonpoeder
– 1 oude boterham/beschuit/paneermeel
– 50 gram geraspte kaas
Bereidingswijze
Boterhammen verkruimelen en in een koekenpan droog en knapperig roerbakken.
Snijbiet wassen en stelen en blad grof snijden.
Ui en knoflook fruiten in olie, bouillonpoeder en snijbiet toevoegen en 5 minuten roerbakken. Snijbiet in een ovenschaaltje doen, eerst de kaas en dan broodkruim erover strooien en even onder een voorverwarmde gril of in de oven zetten tot de kaas gesmolten is.
Variatie zonder kaas: U kunt grof gemalen noten en broodkruim mengen en dit over de schotel verdelen.
Bron: Odin.nl
Nieuwsbrief
Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: