Winterpostelein met geitenkaas en zoete

Ingrediƫnten
– 1 zakje winterpostelein
– 2 eetlepels limoen- of citroensap
– 1 theelepel mosterd
– 1 eetlepel gembersiroop
– 1 sinaasappel
– 2 eetlepels olijfolie
– 50 gram geitenkaas
– 50 gram hazelnoten
– 1 eetlepels honing

Bereidingswijze
Winterpostelein wassen en goed uit laten lekken. Limoen- of citroensap, mosterd, gembersiroop en olie mengen tot een romige dressing. Dit gaat goed met een kleine garde. Sinaasappel schillen, klein snijden en mengen met de dressing en winterpostelein. Kaas over de salade verdelen. Noten roosteren in een droge koekenpan en voeg, als de noten beginnen te geuren, de honing toe. Laat de honing om de noten smelten op een laag vuur. Roer een paar maal om en schep de honingnoten over de salade.

Nieuwsbrief

Meld je aan met je mailadres en ontvang onze nieuwsberichten in je mailbox: